MassageTerapi & MediYoga Sösdala

Cert. massör Heike Burenhult

Kontakt

 

Tidbokning   

Boka tid

eller 076-875 09 94

Om jag inte svarar kan jag vara upptagen i behandling. Lämna gärna ett meddelande så ringer jag upp så fort jag kan.

Avbokning
Avboka i god tid om du inte kan komma. Uteblivet besök/avbokning senare än 24 tim. debiteras med full avgift. Tänk på att vissa sjukdomar och andra kontraindikationer kan göra massage olämplig och föranleder avbokning.

Hitta hit
OBS! Min mottagning finns fr.o.m. april 2021 på HÄLSOPROFILEN - Länsmansgatan 21,
282 72 Sösdala. Om du inte skulle vara medlem hos Hälsoprofilen och inte ha ett magnetkort för att komma in i lokalen, så ber jag dig att komma enbart några enstaka minuter före din bokade behandlingstid. Förmodligen har jag kund före dig och hinner därför inte att öppna dörren tidigare. Tack.  

 

 

 

 Kontaktformulär 


(Lämna tom)

 

GDPR Dataskyddsförordning (25/5/2018)
Hur gör jag?

Hos mig fyller du alltid in en hälsodeklaration vid första besöket som du skriver under. Då ser du själv vilka informationer det är som sparas för att kunna utföra en individuell och rätt behandling samt att kunna nå dig vid förhinder eller meddela om förändringar eller nya kurser via mejl eller telefon.

Dessutom skriver jag upp när du har varit hos mig samt vilken behandling du bokade och eventuell hur behandlingens utveckling är för att kunna göra mitt jobb på bästa sättet. Allt förvaras i ett skåp med lås.

När du betalar får du en faktura utställd på ditt namn och adress samt vilken behandling/produkt du fick. Jag behåller en kopia. Detta är enligt skatteverkets riktlinjer för att kunna sköta min bokföring rätt.

Hör av dig om du undrar om något eller vill kika in i de uppgifterna jag har om dig.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)